Izbornik

Božićni koncert ˝Malenome kraljiću, našem dragom Božiću˝, subota 19.12.2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nekoliko dana  prije samog Božića, župnom crkvom u Svetoj Klari odzvanjale su melodije najljepših božićnih pjesama u izvedbi KPD-a „Sveta Klara“, KUD-a „Dika“, KUD-a „Izidor“ te Zbora ladih župe Svete Klare.

Sumještanima je još jednom pripremljen užitak za sva osjetila i to u prostoru u kojem nas inače nisu navikli vidjeti i slušati te je utoliko doživljaj bio veći i snažniji. Šarenilo nošnji, slama, okićeni bor, izvorni instrumenti – sve to pridonijelo je ugođaju koji nikoga nije mogao ostaviti ravnodušnim. Moglo se uživati u vokalnim izvedbama, scenskim nastupima, recitacijama osoba različite životne dobi, od doslovno 7 do 77 godina što je omogućilo da bude zadovoljen svaki pa i najzahtjevniji ukus.

Na kraju koncerta za najmlađe je bio doživljaj vidjeti Djeda Božićnjaka s darovima, a za izvođače i posjetitelje je bila omogućena zakuska u toplim prostorijama Društvenog doma.

Još jednom topli i iskreni hvala našem novom župniku vlč. Darku Pužinu, što nam je omogućio organizaciju ovog događanja u župnoj crkvi, čime je pokazao da «svaki svećenik, od ljudi uzet, ZA LJUDE se postavlja».